Διαδικασία προσφυγής κατά του ΟΑΕΕ για τους επαγγελματίες της Πάρου - Αντιπάρου

12 Μαρτίου 2014 14:51

Μετά την σημαντική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου , να βοηθήσει τα μέλη του , να καταθέσουν προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ , πραγματοποιήθηκε

 συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών και του νομικού κ.Κωνσταντίνου Μπαλίκου, σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας με όσα μέλη ή μη του συλλόγου επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοικητική και δικαστική διαδικασία κατά του Ο.Α.Ε.Ε. , προκειμένου να πετύχουμε:

Α. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Β.ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΠΧ.ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΑΕΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ, Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ .

Το κόστος για τα μέλη του συλλόγου έχει ως εξής:

για τη συμμετοχή στη διαδικασία ( διοικητική και δικαστική), προκειμένου να επιτευχτεί μέσω δικαστικής απόφασης η αναπροσαρμογή του ύψους των ασφαλιστικών εισφορών και να συνεχιστεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , η αμοιβή του νομικού ορίζεται στα 220 ευρώ για τα μέλη , εφόσον έχουν παραλάβει , από το γραφείο του συλλόγου, μετά από αίτηση τους, την βεβαίωση μέλους, που θα την καταθέτουν μαζί με τα υπόλοιπα έντυπα που χρειάζονται ,στον δικηγόρο κ.Κων/νο Μπαλίκο .

Με την διαδικασία αυτή ο σύλλογος θα προβαίνει στην επιχορήγηση του υπολοίπου που θα προκύψει, από έσοδα του 2014, για την εξόφληση της διαδικασίας.

Σε περίπτωση που θέλουν να συμμετέχουν και μη μέλη στην δικαστική διεκδίκηση, σας ενημερώνουμε ότι η αμοιβή του συνεργαζόμενου δικηγόρου κ.Κωνσταντίνου Μπαλίκου ορίζεται στα 400 ευρώ για τα μη μέλη ,για την συγκεκριμένη διαδικασία .Τέλος να ενημερώσουμε τα μη μέλη ότι μπορούν να εγγραφούν στον ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΟΥ –ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ και να λάβουν την επιχορήγηση που έχει αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου για τα μέλη του.

Σελ.1

Με την παραπάνω αμοιβή καλύπτεται

1. η κατάθεση αίτησης προς ΟΑΕΕ για κάθε ασφαλισμένο ατομικά

2. σε περίπτωση άρνησης απάντησης του ΟΑΕΕ κατάθεση και συζήτηση προσφυγής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Σύρου

3. εφ όσον έχουμε 25 ενδιαφερόμενα μέλη κατάθεση αίτησης ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συνάδελφοι,

Για να ξεκινήσει η διαδικασία πρέπει κάθε ενδιαφερόμενος να παραδώσει στον νομικό σύμβουλο κ.Κωνσταντίνο Μπαλίκο:

1. Βεβαίωση μέλους που θα παραλάβει από το γραφείο του συλλόγου

2. αναλυτική κατάσταση οφειλομένων εισφορών από ΟΑΕΕ

3. βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από Δ.Ο.Υ. και έναρξης ασφάλισης (εγγραφής) από Ο.Α.Ε.Ε.

4. Εκκαθαριστικά σημειώματα ετών 2010, 2011, 2012, 2013

5. Στοιχεία οικογενειακής κατάστασης

6. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

7. Σε περίπτωση που υφίστανται προβλήματα υγείας, αναλυτικά στοιχεία για την κλινική κατάσταση ή την προτεινόμενη θεραπεία

Συνάδελφοι,

ολα τα ανωτέρω, αφού συγκεντρωθούν υποβάλλονται από τον ίδιο τον ασφαλισμένο , στο γραφείο του νομικού συμβούλου κ.Κ. Μπαλίκου ,όπου τακτοποιείται και η οικονομική υποχρέωση. Ευνόητα, θα εκδίδεται και θα παρέχεται στο κάθε μέλος η νόμιμη ΑΠΥ.

Με εντολή Προέδρου

Ο νομικός σύμβουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos