Ανακοίνωση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

22 Φεβρουαρίου 2011 19:09
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου- Αντιπάρου εν όψει της επικείμενης εγκυκλίου για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής  Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-25) που χρηματοδοτείται από το ΟΑΕΔ, ανακοινώνει

την συμμετοχή του για το έτος 2011 και σε συνεργασία με το «ΚΕΚ ΠΥΞΙΔΑ» δέχεται την υποβολή Αιτήσεων και Δικαιολογητικών. 

Η  υλοποίηση των σχετικών σεμιναρίων , τα οποία θα είναι διάρκειας 40 ωρών, εφόσον εγκριθούν από τον ΟΑΕΔ, θα υλοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας  με ένα τμήμα στην Αντίπαρο, ένα τμήμα στην Νάουσα και ένα τμήμα στην Παροικία.

Στα σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος εργαζόμενοι των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου (εποχικοί και μη) για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ  η εργοδοτική εισφορά 0,45%. 

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5,00 € ανά ώρα κατάρτισης ήτοι σε ολοκληρωμένα προγράμματα το ποσό των διακοσίων (200,00€) και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης . 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο  του Συλλόγου:2284022262 και ώρες 10:00-14:00, τελευταία μέρα αιτήσεων ορίζεται η  Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos