Φλόγα Ελπίδας

21 Ιουνίου 2011 16:01

Στην πολυαναμενόμενη ανά την Ελλάδα διαδρομή της Φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics συμμετείχε

και η Πάρος καθώς τη Δευτέρα 20/6 πραγματοποιήθηκε ο γύρος της Φλόγας στο νησί.
Μια πολυμελής αποστολή η οποία αποτελείτο από 46 άτομα και τρείς αθλητές, έγινε δεκτή με πρωτόγνωρο ενθουσιαμό καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη διαδρομή της Φλόγας αποδίδοντας τιμές στο ιδεώδες του αγώνα της ζωής και της ελπίδας.
Στο γύρο της Φλόγας, πήραν μέρος επίσης τρείς μοτοσυκλέτες της αστυνομίας και ένα περιπολικό, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένα όχημα και ένα ασθενοφόρο με τέσσερα άτομα της ομάδας διάσωσης, συμβάλλοντας με την αρωγή τους στην άρτια ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας.

Το site μας ακολούθησε τη διαδρομή της Φλόγας και κατέγραψε τον ενθουσιώδη παλμό του προοιμιίου της πακόσμιας αθλητικής γιορτής του ανθρωπισμού, του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, στην οποία το νησί μας είχε την τιμή να συμμετάσχει.

Τις επόμενες ώρες θα σας μεταφέρουμε εικόνες της λαμπαδηδρομίας απο την άφιξη μέχρι την τελετή λήξης και συγκεκριμένα απο Αντίπαρο, Αλυκή, Μάρπησσα, Μάρμαρα, Πρόδρομο, Λεύκες, Κώστο, Νάουσα και Παροικία.

Δείτε λίγες φωτογραφίες απο τη διαδρομή και μην χάσετε τις επόμενες ώρες τις μοναδικές εικόνες απο Πάρο και Αντίπαρο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos