Πάρος: Συνάντηση Αποτίμησης της Κινητοποίησης στην Αθήνα – Πρόταση Δημάρχου στον κ. Αργουζή για ανάληψη καθηκόντων Προέδρου της Δ.Ε για το Κ.Υγείας (Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2013 16:29

Μέσα σε θετικό κλίμα διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 15/2, η συνάντηση αποτίμησης των αποτελεσμάτων της οργανωμένης μαζικής κινητοποίησης

παριανών και αντιπαριωτών που έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα προς επίλυση των προβλημάτων στο Κ.Υ Πάρου - Αντιπάρου.

Η Συντονιστική Επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίησή της από την έκβαση της κινητοποίησης τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης και της πολυπληθούς δυναμικής συμμετοχής σ΄ αυτήν τόσο παριανών και αντιπαριωτών που ταξίδεψαν γι αυτό το λόγο στην πρωτεύουσα όσο και των εξ΄ Αθηνών συμμετεχόντων.

Ικανοποίηση εκφράστηκε από το αποτέλεσμα των συναντήσεων με τον Υπουργό Υγείας αλλά και εκπροσώπους κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς ελήφθησαν διαβεβαιώσεις ότι τα αιτήματα των παριανών και αντιαπαριωτών σχετικά με το Κ.Υ θα ικανοποιηθούν έμπρακτα, και οι δηλώσεις δεν θα παραμείνουν απλώς υποσχέσεις.

Οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Πάρου, μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, εκπροσώπων φορέων, ήταν σχετικά ομόφωνες ως προς την θετική ανταπόκριση των καθ΄ ύλην αρμόδιων θεσμικών παραγόντων στην Αθήνα, αλλά όπως τονίστηκε δεν θα πρέπει να υπάρξει εφυσυχασμός μέχρι την τελική επίλυση του προβλήματος. Επίσης ο Δήμαρχος κ. Βλαχογιάννης πρότεινε δημόσια στο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Αργουζή την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Πάρου – Αντιπάρου.

Σχετικά με την παραπάνω πρόταση, δεν υπήρξε τοποθέτηση του κ. Αργουζή, και ο Δήμαρχος επανέλαβε το ερώτημα. Ο κ. Αργουζής, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση, χωρίς ωστόσο και πάλι να τοποθετηθεί επί της πρότασης του Δημάρχου.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα διεξαχθούν ενημερωτικές συναντήσεις στα χωριά της Πάρου και στην Αντίπαρο για τα αποτελέσματα της κινητοποίησης και ενημέρωση για ενδεχόμενες νέες δράσεις.

Στα ακόλουθα βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τη συνάντηση, ενώ στο δεύτερο βίντεο θα παρακολουθήσετε τον κ.Αργουζή να ευχαριστεί παριανούς και αντιπαριώτες καθώς και τα ΜΜΕ του νησιού.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos