×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πυρκαγιά στην Πάρο: Mε το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύφθηκαν οι ζημιές...(Βίντεο)

29 Μαϊος 2013 14:34

Η ολονύχτια σχεδόν προσπάθεια των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και των κατοίκων της περιοχής στην οποία ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η πυρκαγιά, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεσή της τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η νοτιοανατολική Πάρος που επλήγη από τη φωτιά και συγκεκριμένα η περιοχή "Ξεροπόταμος" μέχρι την τοποθεσία "Γλυσσίδια" μετράει αυτή τη στιγμή τις ζημιές της από τις πύρινες φλόγες. Ζημιές οι οποίες ήταν αδύνατο να καταγραφούν και να εκτιμηθούν την προηγούμενη νύχτα όσο μαινόταν η φωτιά καθώς το σκότος της νύχτας εμπόδιζε την αποκάλυψη της έκτασης των καταστροφών.

Το parianostypos.gr, με το πρώτο φως της ημέρας βρέθηκε στον τόπο που κάηκε από τη πυργκαγιά και σας μεταφέρει κατ΄ αποκλειστικότητα σε βίντεο τις εικόνες που κατέγραψε με την κάμερά του από την περιοχή που πέρασε την χθεσινή νύχτα η πύρινη λαίλαπα κατακαίοντας σημαντικές εκτάσεις. Σας παρουσιάζει επίσης την δήλωση του αντιδημάρχου Πάρου κ. Μ.Κωβαίου για το θέμα.
Παρακολουθήστε σε βίντεο τις αποκαλυπτικές σκηνές και ζημιές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά με το φακό του parianostypos.gr.
Πατήστε εδώ για το βίντεο

Λεπτομέρειες για την πυρκαγιά σε σχετικό άρθρο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos