Επέλαση της κακοκαιρίας στην Πάρο...(Βίντεο)

03 Δεκεμβρίου 2013 22:05

Ο χειμώνας έδειξε τα παγερά του δόντια και στην Πάρο! Η επέλαση της κακοκαιρίας στο νησί ήδη στις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη έγινε αισθητή με θυελλώδεις ανέμους.

Η θερμοκρασία έχει πάρει την κατιούσα ενώ η σφοδρή θαλασσοταραχή εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων έχει δημιουργήσει προβλήματα.
Τεράστια κύματα που έφθαναν σε ύψος τα δύο μέτρα έλουσαν με μανία το λιμάνι της Νάουσας καθώς η αγριεμένη θάλασσα έφθανε πολύ μέσα στην στεριά.
Μια χειμερινή εικόνα πολύ διαφορετική με μια σχεδόν αγνώριστη από την κακοκαιρία, παγωμένη και θαλασσοδαρμένη Νάουσα που δεν μοιάζει σε τίποτα με την ειδυλλιακή καλοκαιρινή εικόνα της Νάουσας που σφύζει από κόσμο καθώς αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Το καλοκαίρι και ο χειμώνας για τα νησιά μας δεν αποτελούν μόνο δύο εποχές αντίθετες. Μεταμορφώνουν στην κυριολεξία την όψη, τη φύση και την εικόνα των νησιών που δεν παύουν να είναι εξίσου όμορφα σε όλες τις εποχές του χρόνου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos