Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Την 24-04-2022 το πρωί συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 42χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-04-2022/10.50’ στην επαρχ. οδό Δρυοπίδας-Κανάλας, ηλεκτρικό πατίνι οδηγούμενο από 36χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κύθνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.727. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.290.895 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στην Αλυκή το πρωί της Δευτέρας 25 Απριλίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στα καλύτερά του! Μετά από δύο χρόνια σιωπής, με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, χιλιάδες παριανοί και επισκέπτες της Πάρου έδωσαν και πάλι φέτος ανήμερα το Πάσχα ραντεβού, στο λιμανάκι της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, στην Δεύτερη Ανάσταση, παρουσία πλήθους κόσμου έχει καθιερωθεί να τελείται λιτάνευση των θαυματουργών Εικόνων της Παναγίας των Ιερών Ναών Παντάνασσας και Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεύτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός…» ακούστηκε στον ασφυκτικά γεμάτο από πιστούς Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην κατάμεστη επίσης πλατεία, και λαμπριάτικες λαμπάδες και κεριά άναψαν μέσα στο σκοτάδι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέρες ιερές. Από την πένθιμη θλίψη των Παθών του Κυρίου μας, στην ελπιδοφόρα χαρά του Ανέσπερου φωτός της Ανάτασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θρησκευτικής κατάνυξης, με τη συμμετοχή ευλαβών πιστών, πραγματοποιήθηκε στη Μάρπησσα, η περιφορά των Επιταφίων του Εσταυρωμένου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos