Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας 21172 του συμπληρώματος διατροφής SYROMEL PLUS, με ημ. Λήξης 10/24 λόγω του ότι τα αποτελέσματα των Δοκιμών/Αναλύσεων του εργαστηρίου του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο PH.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευλάβεια και κατάνυξη σήμερα Μ. Τρίτη στο ιερό στολίδι της Πάρου, τον επιβλητικό, παλαιοχριστιανικό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την εργατική Πρωτομαγιά την Κυριακή 1η Μαΐου, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γνήσιο Ιταλικό εστιατόριο CAVO D’ ΟRO της Πάρου που βρίσκεται κοντά σας από το 1980, είναι φημισμένο για τα μοναδικά γευστικά πιάτα του και τα απολαυστικά είδη πίτσας που προσφέρει τα οποία ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά το «μούδιασμα» που υπάρχει στο χώρο των τουριστικών ταξιδιών λόγω της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, τα μηνύματα για την πραγματική ανάγκη του κόσμου να βρεθεί σε προορισμούς διακοπών μέσα στο έτος είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 10.005. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.252.248 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την αποδοχή της πρότασης του Δήμου Μυκόνου, δημοσιεύθηκε το σχετικό ΦΕΚ, όπου το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μετονομάζει τον Κρατικό ΑερολιμέναΜυκόνου σε Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου «Μαντώ Μαυρογένη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αποκάλυψη της Σμύρνης, δάκρυα, συγκίνηση και ρίγος, μας προκαλεί η θεατρική αφήγηση της Ιωάννας Μαστοράκη στο cd-albumΣτη Σμύρνη κάποτε, σε κείμενα-στίχους Θανάση Σάλτα και μουσική Αρετής Κοκκίνου…

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καταλήψεις των παραλιών με νόμιμο ή παράνομο τρόπο έχουν «ρίξει στα βράχια» το δικαίωμα των νησιωτών για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos