×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κωνσταντίνος Ρούσσος του Γεωργίου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δημοτικό Συνδυασμό "Πάρος Τώρα στην Πράξη"

23 Απριλίου 2014 01:35

Γεννήθηκα το 1982 στη Νάουσα και μεγάλωσα στον Πρόδρομο της Πάρου. Τελείωσα το γενικό Λύκειο Νάουσας και έπειτα ολοκλήρωσα την ειδικότητα «Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων» στο ΙEK Ακμή.

Γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης συστημάτων Η/Υ. Την τελευταία δεκαετία εργάζομαι ως θερμοϋδραυλικός.
Επιπλέον, διατηρώ δυο καταστήματα με τουριστικά είδη στη Νάουσα και ασχολούμαι επαγγελματικά με την αμπελουργία και την οινοποιία.

Πιστεύω ότι το νησί μας θέλει νέους  ανθρώπους ακούραστους  με όρεξη για δουλειά και έτοιμους να χαράξουν μια νέα πορεία αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  του.
Αγαπώ ιδιαίτερα τη γενέτειρά μου και γι αυτό δέχτηκα με μεγάλη χαρά να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δημοτικό Συνδυασμό "ΠΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ" ώστε σε συνεργασία με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο να εργαστούμε όλοι μαζί σκληρά για το καλό του τόπου μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos