Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν την Κυριακή 12 Ιουλίου στον χώρο του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ράλι έκαναν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων της περιφέρειας της Ευρωζώνης μειώθηκαν, μετά τη δήλωση του Προέδρου της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ ότι υπήρξε συμφωνία να αρχίσει η διαπραγμάτευση για ένα τρίτο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για συμφωνία που επιτρέπει στην Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη κάτι που ήταν ο αντικειμενικος στόχος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμεινε τρεις μέρες χωρίς Ιντερνετ στο σπίτι της λόγω βλάβης κάποιου εξαρτήματος. «Αισθάνομαι αποκομμένη από τον έξω κόσμο», είπε με ύφος απελπισίας στην κόρη της, η οποία απλώς της θύμισε ότι έξι μήνες νωρίτερα, δεν ήξερε καν από πού ανοίγει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Η ιστορία είναι πραγματική και μας την περιέγραψε η 67χρονη Ειρήνη Μπάρκα, η οποία ανακάλυψε πρόσφατα τον κόσμο των νέων τεχνολογιών και προσπαθεί να αξιοποιήσει όλες του τις δυνατότητες στο έπακρο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η... ύστατη διορία για την επίτευξη μιας «ιστορικής συμφωνίας» για τα πυρηνικά Ιράν εκπνέει σήμερα, μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένοπλοι οχυρώθηκαν σήμερα σε ένα κατάστημα σε εμπορικό κέντρο της Βιλνέβ-λα-Γκαρέν, στα περίχωρα του Παρισιού, και "περίπου δέκα άνθρωποι βρίσκονταν στο εσωτερικό", δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομικές πηγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos