×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Χ.Ο.Νάουσας: Γενική Συνέλευση-Κοπή πίτας-Θεατρική παράσταση "Ποιος έσβησε το φως;"

03 Φεβρουαρίου 2014 16:36

Την ετήσια Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε ο ΧΟΝ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, παρουσία μελών, φίλων και εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων, στην αίθουσά

του στη Νάουσα. Το καλωσόρισμα από την πρόεδρο Κατερίνα Σιφναίου ακολούθησε ο απολογισμός δραστηριοτήτων από τη γραμματέα Ανθούλα Θεοδωράκου και ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία Ζαμπέτα Μοστράτου, ενώ έγινε αναφορά και στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, που ήταν επίσης παρών. Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και τις ευχές όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο ΧΟΝ ευχαριστεί θερμά τον "Ξυλόφουρνο" και τον κ. Νίκο Ζουμή για την προσφορά της βασιλόπιτας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
"ΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ;"

Ένα επίκαιρο έργο για μικρούς και μεγάλους

Πιστή στο ετήσιο θεατρικό της ραντεβού επανέρχεται η Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας, παρουσιάζοντας τη νέα της δουλειά με το πρωτότυπο έργο του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Σπύρου "Ποιος έσβησε το φως;". Παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ, στη Νάουσα, στις 14, 15, 21 και 22 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης: 19:30). Πρόκειται για ένα αλληγορικό έργο, με τους μικρούς ηθοποιούς να μας μεταφέρουν στο χώρο ενός τσίρκου. Τα φώτα ανάβουν, η παρέλαση αρχίζει...όμως τίποτα δεν εξελίσσεται θα περίμεναν. Το τέλος της ιστορίας άγνωστο! Οι 47 ηθοποιοί, καθώς και οι 30 ενήλικες που απαρτίζουν την ομάδα στήριξης, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά, υπηρετώντας το σύγχρονο εναλλακτικό θέατρο.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά 6 ετών και άνω, και ενήλικες.

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos