×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/simple_image/prodromos-revithi-29-07-17
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Το psts.gr σταθερά στην κορυφή της ενημέρωσης! Για ακόμη μια φορά, προβάλλαμε παντού την Πάρο…(Βίντεο)

30 Ιουλίου 2017 16:07

Το psts.gr βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφικής ενημέρωσης στο νησί της Πάρου και ανάμεσα στα κορυφαία ηλεκτρονικά μέσα των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Για ακόμη μια φορά, προβάλλαμε το Σάββατο 29 Ιουλίου, τη ζωντανή πραγματικότητα του νησιού και τον πολιτισμό του και έτσι θα συνεχίσουμε!

Με αφορμή τη Γιορτή του Ρεβιθιού στον Πρόδρομο Πάρου, εικόνες και βίντεο του psts.gr, παρουσιάστηκαν το πρωί της Κυριακής 30 Ιουλίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΨΙΛΟΝ - στην εκπομπή «Τώρα... ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη - και ταξίδεψαν παντού στην Ελλάδα χαρίζοντας στην Πάρο τεράστια προβολή!

Όλοι εμείς στο psts.gr, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να καταγράφουμε τον παλμό του νησιού μας και να προβάλλουμε τη σύγχρονη ζωή και τον μοναδικό πολιτισμό του στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο!

Σήμερα, Κυριακή 30 Ιουλίου, δεύτερη και τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων της Γιορτής του Ρεβιθιού, ο Πρόδρομος μας περιμένει και πάλι όλους!

Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο, φωτογραφίες και αναφορά στα δρώμενα της 1ης ημέρας της γιορτής ρεβιθιού πατήστε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos