Πάρος: Μια αριστουργηματική ταινία στο Cine REX μαγεύει μικρούς και μεγάλους! «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» ολοζώντανος σε live action…

05 Αυγούστου 2019 10:35

Το αριστούργημα της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (1994), μια από τις πιο επιτυχημένες κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών που κατέρριψε πολλά εισπρακτικά ρεκόρ, κέρδισε δύο Όσκαρ και μεταφέρθηκε στο Μπρόντγουεϊ όντας το πιο εμπορικό μιούζικαλ στην ιστορία του, ζωντανεύει ξανά στη μεγάλη οθόνη σε μια πραγματικά εντυπωσιακότατη, ολοκαίνουργια εκδοχή ζωντανής δράσης που καθηλώνει το κοινό!


Ο αγαπημένος Βασιλιάς, 25 χρόνια μετά, επιστρέφει με θεαματικό τρόπο. Μέσα από εικόνες που θυμίζουν ένα απόλυτα αληθοφανές ντοκιμαντέρ με ομιλούντα ζώα, επίτευγμα ειδικών εφέ και του σκηνοθέτη, αποτυπώνονται με συγκλονιστική λεπτομέρεια αφρικανικά τοπία και δράση, που δύσκολα κανείς πιστεύει ότι δεν είναι αληθινά!

Συναρπαστικό story για τον κύκλο της ζωής, ζωντανοί χαρακτήρες, χιούμορ, συναίσθημα, συγκίνηση, μουσική και τραγούδι, συνθέτουν το σινε – παραμύθι σε ένα remake νέας πνοής με εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για ζωντανή δράση ή κινούμενο σχέδιο!

Το υποδειγματικά στημένο φίλμ, μας παρασύρει σε ένα υπέροχο ταξίδι στην αφρικανική σαβάνα. Εκεί όπου εκτυλίσσεται η ιστορία της διαδρομής του πρωταγωνιστή – νεαρού λιονταριού ονόματι Σίμπα, προς την ωρίμανση και τον βασιλικό θρόνο. Στην ταινία ακούγονται φωνές διάσημων καλλιτεχνών του παγκόσμιου θεάματος που ζωντανεύουν τους χαρακτήρες με μοναδικό τρόπο.

Το συγκεκριμένο υπέροχο remake (2019) της εμβληματικής ταινίας – παγκόσμιο φαινόμενο, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», θα προβάλλεται μέχρι τις 7 Αυγούστου στο Cine Rex της Παροικίας Πάρου. Μην την χάσετε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos