Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε στο email Βαρουφάκη προς τρόικα να ανοίγει για πρώτη φορά δεσμευτικά (commitment) από την κυβέρνηση «παράθυρο» για κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κυκλάδων και Περιφερειακή Ενότητα Πάρου) ολοκληρώνει το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης τριών από τις τέσσερεις περιπατητικές Διαδρομές του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 21-2-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί όπως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες και εφιστά την προσοχή για την αποφυγή στοιχηματισμού σε προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες που υπόσχονται μεγάλες αποδόσεις, εγγυημένα αποτελέσματα και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας της πρόβλεψης, για διάφορα αθλητικά γεγονότα και ιδιαίτερα για αγώνες ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 14:27

Κλοπή 2 τόννων χαλκού στη Μύκονο

Άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπού, (2) τόνους χαλκού (καλώδια παλαιού τύπου), τα οποία χρησιμοποιούνται σε κολώνες της Δ.Ε.Η.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει την κωμωδία του Μπόστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00. Παραστάσεις θα δοθούν επίσης 1, 7, 8, 14 και 15 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ελαφρά τραύματα, ανασύρθηκε νεαρό ζευγάρι από τον Κηφισό, στο ύψος της Αγ. Αννης στου Ρέντη, έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos