Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 - Psts.gr


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες της Τετάρτης 22/03, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν. Πάρου 77, 62χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τετάρτης 22 Μαρτίου, η Λιμενική Αρχή Πάρου για περιστατικό τραυματισμού 34χρονου αλλοδαπού εργάτη εντός του λιμένα Παροικιάς Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου-Αντιπάρου "Μαντώ Μαυρογένους" καταδικάζει ομόφωνα την δημιουργία βιομηχανικού τύπου αιολικών πάρκων στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το σύλλογο «Αντίπαρος Εν Πλω», το διήμερο επίσκεψης στην Αντίπαρο της ιατρικής ομάδας «Διγενής Ακρίτας» στις 17 και 18 Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμοι μαζικοί διορισμοί με βάση της ανάγκες του δημόσιου σχολείου και των μαθητών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53, 9χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι κατά την αναχώρηση του Blue Star Paros.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Συνεχίζεται η κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου με τους μαθητές να επιμένουν στην "εδώ και τώρα" ικανοποίηση των αιτημάτων τους αφού όπως λένε "θέλουν το "θα" να γίνει πράξη".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες των έργων ανάπλασης στην περιοχή του λιμανιού της Παροικίας τα οποία εκτελούνται με χρηματοδότηση του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καφεΐνη είναι ο καλύτερος φίλος του... άυπνου, αφού επιδρά κατά τέτοιο τρόπο στο κεντρικό νευρικό σύστημα ώστε να εξασφαλίσει –τουλάχιστον προσωρινά– μια αίσθηση ενέργειας και να νικήσει την υπνηλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos