Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Φέτος, η «παγκόσμια ημέρα νερού» βρίσκει τον τομέα της δημόσιας και κοινωφελούς διαχείρισης των υδάτων στη χώρα μας σε κίνδυνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 23 Μαρτίου, στις 20:30, η Ελλάδα θα σβήσει για ακόμα μια χρονιά τα φώτα, συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης πολιτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι η βαριά βιομηχανία των Κυκλαδονησιών μας είναι ο τουρισμός και φυσικά έτσι είναι. Τα νησιά μας δεν έχουν ούτε εργοστάσια, ούτε πεδιάδες ούτε πηγές. Έχουμε όμως πολλές ομορφιές

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 18:39

22 Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα νερού

Σήμερα περίπου 900 εκ κάτοικοι της Γης συμπεριλαμβανομένου δυστυχώς μικρών παιδιών (καθημερινά 6000 παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη νερού που σημαίνει ότι ανά 15 δευτερόλεπτα, ένα παιδί πεθαίνει)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλω να γράψω για την ομάδα μου ,τις εμπειρίες μου με τα παιδιά του Α.Ο.Π. σε όλα τα τμήματα και την ανάγκη κατασκευής κλειστού χώρου προπόνησης, αγώνων και άθλησης.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Με τροπολογία που κατέθεσαν στη βουλή ο υπουργός Εσωτερικών και ο υπουργός Εργασίας, ρυθμίζεται η συνέχιση της απασχόλησης του προσωπικού των δομών λειτουργίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τέχνη σε καιρούς κρίσης είναι σωσίβιο επιβίωσης τόσο για τον καλλιτέχνη , όσο και για τον κάθε άνθρωπο θεατή-ακροατή-"χρήστη του καλλιτεχνικού αποτελέσματος", για αποφόρτιση, κουράγιο, για να ξεχαστεί ή να γελάσει...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη φορά την «Γιορτή Των Σπόρων», την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στο Αγροκήπιο της Παροικιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κύπρος έφερε πιο κοντά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, οι οποίοι κατάτά τη σημερινή τους συνάντηση συμφώνησαν πάνω σε τρία βασικά σημεία ενώ διαφώνησαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos