Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Την πορεία εκτέλεσης των έργων που υλοποιούνται στο Κουφονήσι παρακολούθησε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει σειρά ντοκιμαντέρ διακεκριμένων Ελλήνων σκηνοθετών τα οποία συνδέονται άμεσα με τη θεματική των μουσείων του, την τοπική ιστορία και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κύθνο επισκέφθηκαν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 οι Γιατροί Αιγαίου ΠΑ.Γ.Ν.Η. για να προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού. Στο λιμάνι τους υποδέχθησαν ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Σταμάτης Γαρδέρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου κ. Κωνσταντίνος Φιλιππαίος ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος διοργάνωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Μανιός καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Δήμου Πάρου της 04.06.2015 με αρ. πρωτ. 7099 σχετικά με την προσέγγιση του SEA JET 2 στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του και μαζί με αυτό κατέφθασαν και τα πρώτα κύματα τουριστών στο κυκλαδικό νησιωτικό σύμπλεγμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Δήλου στο λιμένα Μυκόνου, 36χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώνοντας έτοιμη να ανταποκριθεί «ανά πάσα στιγμή» σε πρόσκληση από την πλευρά των θεσμών για συνέχιση της διαπραγμάτευσης μετά το «ναυάγιο» στη συνάντηση των Βρυξελλών, η κυβέρνηση περίμενε χθες την εκδήλωση κάποιας πρωτοβουλίας, που θα έβαζε εκ νέου σε τροχιά τις συζητήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρύθμιση-ανάσα για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους, μηχανικούς, υγειονομικούς και δικηγόρους, του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) προωθεί ο αν. υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, σε μια προσπάθεια αύξησης της εισπραξιμότητας του Ταμείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται σε όσους παρευρεθούν η πρεμιέρα του 5ου Athens Open Air Film Festival ή, αλλιώς, της γιορτής του θερινού σινεμά που αποτελεί την καλοκαιρινή προέκταση των «Νυχτών Πρεμιέρας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos