Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Έχει μήκος 131μ. πλάτος 18 μ. και μπορεί να μην θαμπώνει το βλέμμα με το μέγεθός του αφού αποτελεί μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, ωστόσο η υπερπολυτέλεια και οι ανέσεις του είναι το μεγάλο του ατού καθώς μεταφέρει τουρίστες εύπορους που τις αναζητούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, δεν έκρυψε την ανησυχία του για 4 νησιά των Κυκλάδων τα οποία προκαλούν συναγερμό και χρήζουν επαγρύπνησης λόγω του αυξημένου αριθμού των κρουσμάτων τους. Αυτά είναι η Μύκονος, η Πάρος, η Σαντορίνη και η Ίος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ο οποίος το γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, το νησί της Πάρου 7πλασίασε τα κρούσματά του τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε, ότι από 16-18 Ιουλίου, θα επισκεφτεί το ΚΥ Πάρου κατά τις πρωινές ώρες, ο Νευρολόγος κ. Μανωλάς. Η εξέταση θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού λόγω επιδημίας. Τα ραντεβού θα κλείνονται μετά από επικοινωνία απευθείας με τον ιατρό στο τηλέφωνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε αφορμή τη συμπλήρωση των σαράντα χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συγκεντρώνει προσωπικές μαρτυρίες πρώην

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aναλυτικά η γεωγραφική κατανομή τω κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χαρά Παππά περνάει ξέγνοιαστες στιγμέρς και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Κυκλάδων με τις φίλες της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.794, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δύο Μητροπολίτες ελέγχονται για απειθαρχία και έλλειψη σεβασμού προς την απόφαση της Εκκλησίας για τα υγειονομικά μέτρα το Πάσχα – Αποφασίστηκε η αγιοποίηση 7 Μητροπολιτών από την περίοδο του Γρηγορίου του Ε'

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos