Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η φοβερή και τρομερή Ιαπωνία έκανε ξανά το θαύμα της! Μετά τη Γερμανία νίκησε με ανατροπή και την Ισπανία και τερμάτισε πρώτη στον 5ο όμιλο, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με την Κροατία στους 16.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη χορήγηση μηνιαίου οικονομικού κινήτρου προσέλκυσης και παραμονής, ύψους 250 ευρώ, σε όλους τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ασημίνα Γκάγκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 5, 13, 14, 23, 41

και Τζόκερ ο αριθμός 4.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λιγότερο χρόνο από όσο είχε αρχικά προγραμματιστεί, ολοκληρώθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή οδό Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ρυθμίστε χρέη, αυξήστε τα επιτόκια» ζήτησε ο Σταϊκούρας από τις τράπεζες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, με την Αθήνα να μπαίνει και επίσημα σε εορταστικό, καθώς η πόλη είναι πλέον έτοιμη για τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αθήνα γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα και η πλατεία γεμίζει φώτα για να καλωσορίσει το γιορτινό κλίμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Άριελ», η οποία πλήττει από χθες αρκετά σημεία της χώρας, «χτύπησε» και την Ολυμπία οδό, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάξο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος υποδέχθηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα AIDS



Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos