Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι η πολιτική των κυρώσεων στοχεύει στην εξάλειψη της Ρωσίας ως ανταγωνιστή και οδηγεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταξιδιωτικές οδηγίες μετά την ανακοίνωση του σκληρού πακέτου από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους - Κλείνει ο εναέριος χώρος των 27 καρατών μελών της ΕΕ για τη Ρωσία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα της μετάφρασης της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ακούγεται η φωνή της μεταφράστριας να σπάει και η γυναίκα να ξεσπά σε κλάματα. Στο διάγγελμά του, μεταξύ άλλων, ο Ζελένσκι ζήτησε από τους παγκόσμιους ηγέτες να αφαιρέσουν από τη Ρωσία το δικαίωμα ψήφου που διατηρεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία BP ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη γιγάντια ρωσική εταιρεία Rosneft, της οποίας κατέχει μερίδιο 19,75%, αξίας 14 δισ. δολαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινές που τις έχουμε συναντήσει μόνο σε υποθέσεις ντόπινγκ επιβάλλει στις ομάδες της Ρωσίας αλλά και στην Εθνική Ομάδα της χώρας η FIFA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία αδέλφια, εγκλωβισμένα σε πρότυπα και ιδέες…σε μια κοινωνία που όλο φθίνει, σε ένα σύστημα φτιαγμένο για τους λίγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτηση του στο twitter ανακοίνωσε την ταυτοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ που ανέβασαν το άθλιο πανό... συμπαράστασης στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πραγματική απομόνωση θέτουν την Ρωσία οι ηγέτες της ΕΕ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο C-130 με συνολικά 40 τόνους αμυντικό υλικό απογειώθηκαν από την Ελευσίνα με άγνωστο προορισμό στην Πολωνία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos