Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14/06, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Μακόνεχι «ψηφίζει» Πάρο και Αντίπαρο για τις διακοπές του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 19 Ιουνίου την ώρα, που ο ήλιος θα αρχίσει να γέρνει προς τα βουνά της Σίφνου, εμείς θα περπατάμε από Πούντα προς Παροικία, μία μαγευτική παράκτια διαδρομή την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην δυτική πλευρά της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ολλανδία αυξήθηκαν την τελευταία εβδομάδα κατά 64%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έξαρση των τελευταίων ημερών που παρατηρείται οφείλεται στο ότι έχουμε χαλαρώσει και ότι στο δυναμικό των επαφών μας συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και στις διακοπές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο ταξίδεψε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Γαβαλάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα για το νέο επίδομα βενζίνης, μέσω του Fuel Pass προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 9, 14, 36, 38, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη, στις 21:30 το βράδυ, μετά τον εσπερινό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών σας προσκαλεί στο παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργανώνει στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, που σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Σχολείο Γυμνάσιο - Λύκειο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αλλαγές φέτος ο Τουρισμός για Όλους, το voucher των 150 ευρώ θα αφορά εστίαση και ακτοπλοϊκά. Όπως όλα δείχνουν η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 20-25 Ιουνίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos