Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

O Δήμος Πάρου, ως συνδετικός κρίκος του πολίτη με τον κοινωνικό ιστό, προσκαλεί όσους δημότες, κατοίκους και επιχειρηματίες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στο πολύτιμο έργο της δημιουργίας μιας Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το αποψινό ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και 10 αγώνες για τη SuperLeague 2.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΑΟΥΣΑ:03/01/23, 04/01/23, 11/01/23, 12/01/23, 13/01/23, 16/01/23, 17/01/23, 31/01/23.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 13:29

Στοίχημα: Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τετάρτη (04/01), με ντέρμπι να ξεχωρίζουν και μάλιστα εντός συνόρων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το ενδεχόμενο εμφάνισης πολικού κυκλώνα παρόμοιου με αυτόν που έπληξε τις ΗΠΑ μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή, Κωνσταντίνος Συνολάκης, τονίζοντας ότι η κλιματική κρίση που έχει προκαλέσει την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων ήρθε νωρίτερα απ’ ότι ανέμεναν οι επιστήμονες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 13:22

Στη Γαύδο για τα Θεοφάνια ο Μητσοτάκης

Στην ακριτική Γαύδο θα βρεθεί ανήμερα των Θεοφανίων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δύσκολη προμηνύεται η κατάσταση στο μέτωπο της επάρκειας φαρμάκων για τους έλληνες πολίτες, κατά τους επόμενους μήνες, καθώς εντείνονται τα προβλήματα σε επίπεδο υλικών συσκευασίας και πρώτων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον Απρίλιο και μετά θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση της Γαλλίας απαγόρευσε σήμερα και ως τα τέλη Ιανουαρίου τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου προϊόντων με βάση την παρακεταμόλη, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν δυσκολίες στον ανεφοδιασμό του συστατικού αυτού που χρησιμοποιείται σε αναλγητικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos