Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης που έγραψε και το βιβλίο «Σασμός», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» και έδωσε πληροφορίες για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε ευθανασία υποβλήθηκε τελικά ένα γαϊδουράκι που ανεβοκατέβαινε τα 588 σκαλιά στο παλιό λιμάνι της Σαντορίνης και κουβαλούσε οικοδομικά υλικά στα βράχια της Καλντέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS έκλεισε και επίσημα το τραπεζικό θρίλερ το οποίο εξελισσόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ματς για γερά νεύρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αναμένονταν άλλωστε για δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα με μικρή βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους.
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες του Αλ. Αλεξανδρή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και ξεκαθάρισαν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 00:50

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή το πρωΐ, προσκεκλημένος από τον Δήμο Άνδρου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος κομποστοποίησης SIRCLES, στο συνεδριακό κέντρο «Γιάννης Γλυνός» στον Όρμο Κορθίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο αρχείο που ξυπνά επώδυνες μνήμες ανασύρεται από τον «φάκελο» με τις στιγμές του φονικού σεισμού στην Τουρκία, όταν τα τουλάχιστον 36.000 κτίρια που κατέρρευσαν, καταπλάκωσαν και σκότωσαν περισσότερους από 54.000 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων περίπου 6.600 με καταγωγή από τη Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πέντε μεγάλες δυτικές κεντρικές τράπεζες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε συντονισμένη δράση για να διαθέσουν αυξημένη ρευστότητα σε δολάριο διεθνώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο σε σπουδαία παιχνίδια είναι το κυριακάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, "Clasico" στη La Liga και δυνατά ματς στη Serie A.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos