Ένα τρελό ατύχημα, που το λες και παρκάρισμα

07 Μαϊος 2022 14:09

Σε κυκλοφοριακά επιβαρυμένες περιοχές, το να βρεις μια θέση για παρκάρισμα, το λες πολλές φορές και «άθλο», ενώ προκειμένου να την προλάβεις, μπορεί να κάνεις κάτι ακραίο.

Φυσικά και δεν πρόκειται για εσκεμμένη κίνηση αλλά όπως φαίνεται και στο video, η κατάληξη του τροχαίου με το αυτοκίνητο στην ελεύθερη θέση του πάρκινγκ μπορεί να δώσει αυτή την εντύπωση.

Εντάξει, με λίγο «ατζαμή» οδηγό, που εν προκειμένω, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αφού πήρε ύψος από μια πινακίδα που ξήλωσε κατά τη διάρκεια της τρελής πορείας του αυτοκινήτου του, κατέληξε μεταξύ άλλων παρκαρισμένων. Από το ατύχημα αυτό, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, μια και ο «πιλότος» βγήκε από το ιπτάμενο όχημα χωρίς τραυματισμούς.

Το περιστατικό συνέβη στο Τσονγκκίνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, μια βροχερή μέρα απόρροια της οποίας ήταν να υπάρχει πολύ νερό στο οδόστρωμα και όπως φαίνεται να είναι αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα κίνησης, που στάθηκε η αφορμή για το εντυπωσιακό ως προς την κατάληξή του, ατύχημα. Φυσικά, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το video από το περιστατικό, θέλοντας να υπογραμμίσουν τη σημασία που έχει να τηρεί κανείς τα όρια ταχύτητας- ειδικά σε αντίξοες συνθήκες.

{https://www.youtube.com/watch?v=WqzgOCRGr0g&t=49s}

newsauto.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos