Μια στο εκατομμύριο: Βραζιλιάνα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες αφού συνευρέθηκε με δύο διαφορετικούς άνδρες την ίδια μέρα

07 Σεπτεμβρίου 2022 23:19

 Μια Βραζιλιάνα ισχυρίστηκε ότι γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες, αφού έκανε σεξ με δύο άντρες την ίδια μέρα!

Η 19χρονη, από το Minerios στο Goias της Βραζιλίας , που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, εξήγησε ότι έκανε τεστ πατρότητας καθώς ήθελε να επιβεβαιώσει ποιος ήταν ο πατέρας των παιδιών. Η κοπέλα αποφάσισε να κάνει το τεστ καθώς δεν ήταν βέβαιη για το ποιος από τους δύο άνδρες, με τους οποίους είχε συνευρεθεί την ίδια μέρα, ήταν τελικά ο πατέρας των διδύμων.

Η 19χρονη συνέλεξε DNA από το άτομο που θεωρούσε η ίδια πως θα ήταν ο πατέρας, αλλά ισχυρίστηκε ότι μετά από δύο τεστ, τα αποτελέσματα ήταν θετικά μόνο για το ένα από τα δύο δίδυμα.

 Ένα δεύτερο τεστ με το DNA του άλλου άνδρα βγήκε θετικό όσον αφορά το δεύτερο παιδάκι και έτσι αποδείχτηκε πως ο δεύτερος παρτενέρ της κοπέλας ήταν ο πατέρας του.

 Το φαινόμενο ονομάζεται επιστημονικά ετερογονική υπεργονιμοποίηση.

Μιλώντας στο Globo , ο γιατρός της 19χρονης, Tulio Jorge Franco εξήγησε: «Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες».

eleftherostypos.gr/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos