Σκοτώθηκε κορυφαίο στέλεχος της Audi -Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα

03 Σεπτεμβρίου 2024 12:57

Ο επικεφαλής, επί 13 χρόνια, της Audi στη γειτονική Ιταλία, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση κατά τη διάρκεια μιας ορειβατικής εξόρμησης στις ιταλικές Άλπεις.

Νεκρός ανασύρθηκε από τις Άλπεις ο επικεφαλής της Audi στην Ιταλία, Fabrizio Longo. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ιταλός βρισκόταν πολύ κοντά στην κορυφή Cima Payer, σε ύψος περίπου 3.000 μέτρων, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Ιταλού και παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα του διασώστες, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Audi 2

Ο θάνατος του Fabrizio Longo στις ιταλικές Άλπεις σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, 31/8, την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών του Ιταλού στην ευρύτερη περιοχή της Brescia.

Γεννημένος στο Rimmini, o Fabrizio Longo διετέλεσε επικεφαλής της Audi στην Ιταλία επί 13 συναπτά έτη, έχοντας συμμετάσχει -μεταξύ άλλων- σε προσπάθειες ανάδειξης της βιωσιμότητας ως προτεραιότητα στις αλπικές κοινότητες της γειτονικής χώρας.

audi 4
Η πορεία του Fabrizio Longo στην αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε το 1987 από τη Fiat και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Piaggio, την Toyota , την BMW και την Hyundai, πριν καταλήξει στην Audi.

Γνωστός για το πάθος του και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο 62χρονος Fabrizio Longo αποτελεί αναμφίβολα μια τεράστια απώλεια για την ίδια την Audi και τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα.

carandmotor.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos