Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Νέο τουρκικό παραλήρημα, αυτή τη φορά από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, που ζητά... σιωπητήριο, για να εκτονωθεί η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο - «Καρφιά» για Γαλλία και Ελλάδα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αναστολή πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του έτους προχωρούν οι τράπεζες για τους ευάλωτους δανειολήπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση στην ερώτηση της Βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη θέσπισης νέων μέτρων λόγω COVID19, ειδικά για τα νησιά που  επλήγησαν δυσανάλογα από την πανδημία λόγω απώλειας των ετησίων εισοδημάτων τους έδωσαν τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης   και Τουρισμού .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 20:13

K.Y Πάρου: Συνεχίζεται η στήριξή του

Ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας την προσπάθειά του, για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ., σας ενημερώνει ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 20:09

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 15-09-2020 και ώρα 19:00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 20:06

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Η Νομαρχιακή Eπιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με την ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παρουσία και της Τομεάρχη Οργανωτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 10-09-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 42χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την τρέχουσα περίοδο θα εκτελούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο νήσου Πάρου, εργασίες ασφαλτόστρωσης. Από Δευτέρα 14-09-2020 θα ξεκινήσουν προεργασίες (φρεζάρισμα οδού) στα παρακάτω σημεία διαδοχικά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos