Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

To Facebook Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει το σύστημά της αναγνώρισης προσώπου, το οποίο αναγνωρίζει αυτόματα τους χρήστες σε φωτογραφίες και βίντεο, επικαλούμενη ανησυχίες σχετικά με τη χρήση τέτοιου είδους τεχνολογίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 38, 11, 30, 24, 23 και τζόκερ ο αριθμός 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δειίτε το σχετικό πρακτικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδιασμα 12 μονάδων υπέρ της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αριθμητική σύγκριση των αφίξεων με πλοίο για το μήνα Οκτώβριο ανάμεσα στα έτη 2019 και 2021 στην Πάρο, «επικυρώνει» ό,τι και οι αμέσως προηγούμενοι μήνες της θερινής σεζόν στο νησί. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κίνηση μεταξύ των δύο ετών παρά το γεγονός ότι φέτος τα ταξίδια πραγματοποιήθηκαν σε συνθήκες πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη, κατά την οποία συζήτησαν για θέματα πρωτοβάθμιας υγείας και για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου της Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώϊο», του Νοσοκομείου – Κ.Υ. της Νάξου και του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσάρεστα νέα για τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός φάκελος του υδατοδρομίου και κατατέθηκαν στα αρμόδια υπουργεία, τεχνικός φάκελος και περιβαλλοντική μελέτη. Εν αναμονή ολοκλήρωσης της αδειοδότησης η έναρξη άμεσης κατασκευής του υδατοδρομίου για να ενταχθεί στο δίκτυο Νοτίου Αιγαίου Τήνο & Πάτμο δηλώνει η Hellenic Seaplanes…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 18:01

Τα συσσίτια στον αρχαίο κόσμο

Το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης ξεκίνησε από τα μινωικά συσσίτια και συνεχίστηκε από τους Σπαρτιάτες, ενώ στη ρωμαϊκή εποχή ο Τραϊανός θέσπισε το νόμο lex alimentaria, που πρόβλεπε τη δωρεάν σίτιση των απόρων παιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos