Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Ο «παπα-Μιχάλης» μιλάει στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη για την τεράστια επιτυχία της σειράς και για όσα έζησε δίπλα στον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη…

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια συγκινητική δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς, έλαβε χώρα πρόσφατα από την ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Πάρου με αποδέκτη το 1ο Πρότυπο Εθελοντικό Κέντρο Α.Μ.Ε.Α.Ι. Κυκλάδων Συμμετοχή & Δημιουργία στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα πλαίσια υλοποίησης κατασκευής του έργου αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης από τη δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως το Φαρμακείο Δελλαρόκα, απαιτείται η παράταση διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (ποτάμι) από την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στοχευμένα μέτρα στήριξης των πολιτών και όχι οριζόντια, για όσο διαρκεί η αναταραχή στην αγορά ενέργειας προαναγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και θα μεταδοθεί το πρωί του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:10

Η Αμοργός τίμησε τους πεσόντες στην Κίναρο

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμοργού τελέστηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, όταν το ελικόπτερο τους συνετρίβη στη νήσο Κίναρο κατά την διάρκεια νυχτερινής άσκησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:09

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με  "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 18:19

Νάξος: Λειτουργία ΚΟΜΥ και το Σάββατο 12/2/22

Η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 (rapid test) και αύριο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.656 , εκ των οποίων 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos