Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Την Παρασκευή στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπάνου και διέφυγε στην Αλβανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 40, 21, 41, 6, 3 και Tζόκερ το 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες αρπάζουν τα όπλα και ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη επίθεση που θα γίνει ποτέ. Τα ξαδέρφια του Πετρή ζητούν εκδίκηση στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να πηγαίνει στο βουνό, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την ανάγκη παράτασης έναρξης ισχύος των διατάξεων του Ν. 4819/2021 αναφορικά με τις υποχρεώσεις των ξενοδοχείων σε σχέση με τη διαχείριση των αποβλήτων, ανέδειξε και έθεσε, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, οι φετινοί αποβιβασθέντες στο λιμάνι του νησιού κατά τον μήνα Ιανουάριο, ήταν διπλάσιοι από τον αντίστοιχο μήνα του 2021, ωστόσο λιγότεροι από τον προ πανδημίας Ιανουάριο του 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο», όσον αφορά στον επιδημιολογικό χάρτη, τόνισε στο πλαίσιο της τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos