×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Σε λίγες ημέρες έχουμε το Ιδρυτικό συνέδριο του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Όλο αυτό το διάστημα έγιναν προσυνεδριακές διαδικασίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Μάρπησσας συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Letʼs do it Greece.θα γίνουν δυο ομάδες δράσης, η μια θα ξεκινήσει από το Δρυό και η άλλη από το Πίσω Λιβάδι και η ώρα εκκίνησης θα είναι 10:00πμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η λειτουργία του υγειονομικού αεροσκάφος Πάρου - Αντιπάρου ήαν το θέμα ερώτησης που κατέθεσαν προς τον υπουργό υγείας οι βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Έλενα Κουντουρά (Α' Αθήνας) και Μίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσου). Αναλυτικά η ερώτηση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ποδοσφαιρική ομάδα νέων του ΑΜΕΣ Νηρέα Νάουσας επικράτησε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς του Α.Ο. Πάρου με 2-0 και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον φετινό τελικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:55

Ετοιμος ο νόμος-θηλιά για τους επίορκους

Νομοθετική ρύθμιση - θηλιά για τους επίορκους υπαλλήλους βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή άμεσα, πιθανότατα και την ερχόμενη εβδομάδα, με στόχο να απομακρυνθούν μέχρι τον Ιούνιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με απέρριψε και με προσέβαλε». Κυνικός και αμετανόητος, ο 25χρονος Δημήτρης Ζώης, δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης σπουδάστριας Μαρίας Γεωργάκη στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, μοιάζει να μην έχει αντιληφθεί το μέγεθος του εγκλήματος που διέπραξε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 11:47

Πλιάτσικο με τις αξονικές τομογραφίες

Στοιχεία-σοκ βρίσκονται στα χέρια του υπουργού Υγείας για την αλόγιστη παραπομπή νοσηλευομένων σε αξονικές τομογραφίες. Με τεράστια ποσά επιβαρύνονται οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων από δαπανηρές εξετάσεις, που διενεργούνται χωρίς προφανή λόγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos