Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Από τα όσα άρθρα συντρόφων και φίλων μπόρεσα να διαβάσω στον «Ρ», από τις διάφορες «παρεμβάσεις φιλίας» του αστικού τύπου και τα «σχόλια» διάφορων ΜΜΕ, αλλά και τον ξαφνικό έρωτα κάποιων «φίλων» του κόμματος, κρατάω τέσσερα πράγματα.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Με αφορμή το θέμα του λιμανιού Ψάθης της Κιμώλου ήρθε και πάλι στην επιφάνεια το γνωστό σε εμάς τους νησιώτες ζήτημα της κακής κατάστασης των λιμανιών σε ορισμένα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος 1988

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κινηματογραφική Λέσχη του "Αρχιλόχου" κάνει φινάλε την Παρασκευή 5/4/13 20:45 με το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑ παρουσία του σκηνοθέτη. Μετά το τέλος της ταινίας θα ακολουθήσει κουβέντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες Προσεγγίσεις. Σάββατο, 6 Απριλίου 2013, ώρα 8 μμ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Γονέων κκαι Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάζοντας την απόφαση 23/2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτή αναρτήθηκε στο διαύγεια, σχετικά με τη γνωμοδότηση για τη ΣΜΠΕ του ΕΣΧΑΔΑ που αφορά το Γκολφ Αφάντου, παρατηρούμε τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 29/3 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση τουρισμού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την ευκαιρία επίσκεψης της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos