×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 - Psts.gr

To Σάββατο 6 Απριλίου επισκέφθηκε το νησί της Πάρου η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ελ. Φτακλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκεκλημένη του Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιου Τριβιζά, ήταν η αντιπεριφερειαρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη σε μια ειδική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1. Που θα «κλείσει» η διαπραγμάτευση με την Τρόικα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 27χρονος Αλβανός, συνεργός του συλληφθέντα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε μεγάλη μας έκπληξη και λύπη παρατηρούμε ότι δεν έχει τέλος η προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης που γίνεται σε βάρος του Θηραϊκού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στημένο σκηνικό από τη Χ.Α. στην προανακριτική επιτροπή. Βλέποντας να αντιμετωπίζει μια δημοσκοπική «κρίση» έβαλε σε δράση τη μόνη αποτελεσματική πολιτική που διαθέτει.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σε χώρο φιλοξενίας περιοδικών εκθέσεων, αρχαιολογικού και όχι μόνο περιεχομένου, θα μετατραπεί το παλαιό αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά, έπειτα από ομόφωνη έγκριση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13.30 της Κυριακής η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τους εκπροσώπους της τρόικας. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου παραμένει το οικονομικό επιτελείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 13:49

Σαμαράς: Δεν υπάρχει θέμα Μανιτάκη

Σε θρυαλλίδα εκρηκτικών καταστάσεων απειλεί να μετατραπεί το πρόγραμμα κινητικότητας των υπαλλήλων στο Δημόσιο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για το ζήτημα της κινητικότητας, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πώς για τον ίδιο «δεν υπάρχει θέμα Μανιτάκη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια καφετέρια που λειτουργούσε ως μίνο καζίνο εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο Κρανίδι Αργολίδας, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos