×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Με το προσυνέδριο των Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε με κεντρικό θέμα «Ναυτιλία και τη Νησιωτική Πολιτική», το οποίο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου και όσοι δεν μπόρεσαν να παραστούν σε αυτό.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως είναι γνωστό παρουσιάστηκε προς συζήτηση το νομοσχέδιο για την ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Υλικά για εκτέλεση

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αντιδράσεις στο ναυτεργατικό κόσμο, προκαλεί πρόταση του υπουργού Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη στη Βουλή, προς τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου, να μπορεί να εξασφαλιστεί στη διάρκεια μιας απεργίας των ναυτικών που ξεπερνά τις 48 ώρες, ο απαιτούμενος αριθμός ακτοπλοϊκών δρομολογίων, για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος στα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Σάββατο 6 Απριλίου επισκέφθηκε το νησί της Πάρου η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ελ. Φτακλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 21:23

Θαύμα! Ο ανάπηρος που περπάτησε.

Θαύμα στη λεωφόρο Συγγρού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητέ κ Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω γραπτά, στη διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτηση μου, απο την αντιπροεδρία του ΔΣ της ΔΕΥΑ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου διαμαρτύρεται για την οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έδωσε στηδηοσιότητα συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά την διάρκεια του μηνός Μαρτίου του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου διοργανώνει, με μεγάλη χαρά και τιμή, το 5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών, με θέμα «Γυναίκα και Τέχνη», στο νησί μας, στο 'Ιδρυμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos