×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, συνταγές που συνδυάζουν την παράδοση με την πρωτοτυπία και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας συνθέτουν το πρόγραμμα του πρώτου φεστιβάλ ελληνικού γευστικού πολιτισμού «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Απριλίου στην «Τεχνόπολις», στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπόμνημα κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην προκαταρκτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19.00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 20:40

Υστατο χαίρε στον ηρωϊκό ναύαρχο

Το τελευταίο αντίο είπαν στενοί συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και απλοί πολίτες στον ναύαρχο Νίκο Παππά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν της συνάντησης του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη με τη Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Φώφη Παπαδημητροπούλου, στην Αθήνα την 21η Μαρτίου, κατά την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 3 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ε., ο Σύνδεσμος Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος συνδιοργάνωσαν ομιλία με θέμα: «Η αρχαία πόλη της Πάρου και το ιερό του Απόλλωνα στο Δεσποτικό», την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 18:51

Ανακοίνωση - απόφαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Σε απάντηση δημοσιεύματος στα Μ.Μ.Ε. του Σωματείου Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και συγκεκριμένα σε καταγγελίες που απευθύνονται προς τον κ. Δήμαρχο Πάρου, την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από επαφές και συναντήσεις του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Απόστολου Αλιπράντη, του Γεν.Γραμματέα Ηλία Κρητικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (08-04-2013) το απόγευμα στην Πάτμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου, ένας 49χρονος υπήκοος Ρουμανίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 18:27

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου ανακλοίνωσε το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων. Αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων από τις 25 Απριλίου 2013 έως τις 8 Μαίου 2013 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Γυμνάσιο Αρχιλόχου Πάρου διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο του ηρωϊκού Κυπριακού Αγώνα για την Ελευθερία (1955-59).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos