Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Η σειρά «The Last Dance» σήκωσε ξανά μια μεγάλη κουβέντα, για το ποιος είναι ο GOAT του μπάσκετ, εννοείται η επιλογή έρχεται από το ΝΒΑ: ο Μάικλ Τζόρνταν ή κάποιος άλλος, όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπερντ, ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο Κόμπε Μπράιαντ ή, παλιότερα, ο Μπιλ Ράσελ ή ο Σαμ Τζόουνς;

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα πλαίσια προστασίας των κάθε είδους ιδιωτικών εμπράγματων δικαιωμάτων των κυρίων ακίνητης περιουσίας στο Δήμο Μυκόνου και σε περιοχές αυτού που είναι κτηματογραφημένες, θα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι σε όλους σας γνωστή η δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου και Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων των καταθετικών της λογαριασμών μειώνοντάς τα μεσοσταθμικά κατά 0,006% [0,6 μονάδες βάσης].

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διαδικτυακή ανάρτησή του ο Mark Zuckerberg παρουσίασε τα "Καταστήματα Facebook" (Facebook Shops), μια νέα υπηρεσία που στοχεύει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να προβάλουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους online, στο Facebook και το Instagram.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή, με τοπικές βροχές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2131) που μοίραζε πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άνεμος» ανανέωσης πνέει αυτή την περίοδο στο λιμάνι της Πάρου! Τεχνικές εργασίες αλλαγής της όψης και της λειτουργικότητάς του βαίνουν προς ολοκλήρωση και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός τουρισμού κ. Θεοχάρης  πρώτες χώρες που θα στείλουν επισκέπτες στην Ελλάδα είναι οι εξής: Κύπρος, Ισραήλ, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Αυστρία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Κροατία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18/05/2020, γίναμε πάλι θεατές του ίδιου, κακοπαιγμένου έργου, με πρωταγωνιστές τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos