Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Αναλυτικά πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 791, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, 15 χρόνια φυλάκιση για κάθε απόπειρα ανθρωποκτονίας, 3 χρόνια φυλάκιση για οπλοκατοχή, 1.000 ευρώ και 4 χρόνια φυλάκιση για οπλοχρησία ήταν η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εμφάνισή της και στην Ελλάδα έκανε η βραζιλιάνικη μετάλλαξη του κορωνοϊού καθώς εντοπίστηκε το πρώτο κορύσμα στη χώρα, όπως επιβεβαίωσε στο CNN Greece ο επικεφαλής του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών, Δημήτρης Θάνος.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 16:31

Λ.Σ Νοτίου Αιγαίου

Την ίδια ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι απεργούσαν και διαδήλωναν ενάντια στις ανατροπές του αιώνα, (8ωρο, ΣΣΕ, συνδικαλιστικές ελευθερίες κ.α.), ενάντια στα προαπαιτούμενα της «νέας ανάπτυξης», το περιφερειακό συμβούλιο δήλωνε τη στήριξή του στα σχέδια της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 16:25

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 17-06-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφωνα ψηφίσθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμιδικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ», που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 15:49

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" από Κυριακή 13 Ιουνιου έως και Παρασκευή 18 Ιουνίου στην πλατεία Νάουσας , από 10:00 έως 13:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Ο εμβολιασμός είναι η δική μας αντεπίθεση για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μητσέας

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos