Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Σε κινηματογραφικό πλατό έχει μετατραπεί η Ελλάδα καθώς προσελκύει σειρές, tvshows, ταινίες και διαφήμιση από όλο τον κόσμο. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (17.06.2022) άνοιξε η πλατφόρμα για το Power Pass και την υποβολή αιτήσεων για να πάρουν οι καταναλωτές αποζημίωση έως 600 ευρώ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος που πλήρωσαν από την 1η Δεκέμβριο του 2021 έως την 31η Μαΐου του 2022. Το ποσό της επιδότησης κυμαίνεται από 18 έως 600 ευρώ. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, πέθανε σήμερα 17 Ιουνίου σε ηλικία 91 ετών, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του, η Μαριάν, μέσω του ατζέντη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 19:17

Τηλέφωνα κλήσης ασθενοφόρου στην Πάρο

Για αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα τηλέφωνα για την κλήση ασθενοφόρου στην περιοχή της Πάρου είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 18:48

Attica Group: Παραλαβή του Aero 2 Highspeed

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την παραλαβή του νεότευκτου catamaran Aero 2 Highspeed που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Brødrene Aa της Νορβηγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 18:28

Πάρος: Πανηγύρι του Κλήδονα στην Αλυκή

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 21:30 το βράδυ στην παραλία της Αλυκής θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Κλήδονα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα επικαιροποιημένα εμβόλια για την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον του κορωνοϊού ίσως πλέον να είναι δικαιολογημένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 17:05

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)οργανώνειδύο μουσικές δράσεις, στοΜουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos