Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Αν και συνήθως ταυτίζουμε τη μακροζωία με την απουσία ασθενειών, εντούτοις οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι το προσδόκιμο ζωής επηρεάζουν καθοριστικά οκτώ παράγοντες που δεν έχουν καμία σχέση με τον ιατρικό μας φάκελο - Δείτε ποιοι είναι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 20:06

Έτρεχε μόνος του και …έχασε!

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στο Ευρωπαικό κλειστού στίβου που γίνεται στην Τουρκία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν οι δύο αμαξοστοιχίες. Μεταξύ άλλων, άγνωστο παραμένει σε τι οφείλεται η μεγάλη έκρηξη μετά τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές επέρχονται στους όρους για την άδεια και την αντιμισθία με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή με τον τίτλο: «Σύστημα Καινοτομίας στον δημόσιο τομέα – Ρυθμίσεις Γενικής Γραμματείας Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα – Ρυθμίσεις για τη λειτουργία των Ο.Τ.Α. α ́ και β ́ βαθμού και των αποκεντρωμένων διοικήσεων και για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Λοιπές επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ορίστηκε η 7η Μαρτίου, ημέρα του εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά, στα όρια του Νομού Δωδεκανήσου, οι οποίες ανήμερα του εορτασμού θα παραμένουν κλειστές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπληρώνει όλα τα κριτήρια για να γίνει ο νέος must προορισμός για γαμήλιες τελετές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο βαρύ κλίμα των ημερών συνεχίζονται υα πρωταθλήματα Κυκλάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια δυσκολία να αντισταθούμε σε ένα λαχταριστό γλυκό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια σοκολατένια λιχουδιά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τα μεγάλα ζόρια για τηνΤσέλσισυνεχίζονται, ωστόσο ο κόουτςΠότερ παραμένειστηθέσητου. Τώρα αν αυτόείναι καλό ή κακό, θα φανείστοάμεσομέλλον. Προφανώς και η σεζόνγια τουςΛονδρέζουςέχει χαλάσει.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 15:06

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos