Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Α΄ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τις τελευταίες ημέρες, εκτελούνται σε πολλές περιοχές της Πάρου εκτεταμένες τεχνικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μηνιγγίτιδα νοσεί μαθητής σχολείου της Καλαμάτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κύριο θέμα σε αυτήν την συνεδρίαση της Κοινότητας ήταν οι προτάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικά, τα χρυσόψαρα ζουν 5-10 χρόνια στην αιχμαλωσία, αλλά υπάρχει περίπτωση ένα χρυσόψαρο να ζήσει ακόμα και 30 χρόνια σε μεγαλύτερες λιμνούλες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2023, «έκλεισε» με νέα μεσοσταθμική αύξηση της τάξεως του 6%-10%, ενώ, το «μείζον» κοινωνικό πρόβλημα του κόστους στέγασης μας απασχολήσει και θα μας απασχολήσει και το 2024

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας τα σούπερ μάρκετ LIDL θα είναι ανοιχτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε με σιγουριά πόσο θα ζήσει κάποιος. Ωστόσο, η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι στην πραγματικότητα μπορούμε να κάνουμε πολλά για να αυξήσουμε δραστικά τις πιθανότητες να ζήσουμε μια μακρά και υγιή ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέρει 20 γλώσσες - Πήγε στο «The Greek Festival», της έκαναν διάφορες ερωτήσεις - Στη Ναυπακτία μετά τη Ρόδο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media ένα viral βίντεο που δείχνει ένα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης να αγγίζει τα οπίσθια μιας γυναίκας ρεπόρτερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε φεστιβάλ τεχνολογίας στη Σαουδική Αραβία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos