×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Gadgets

19 Μαϊος 2014 11:43

SONY

Νέες τηλεοράσεις μέσα στον Μάιο

Μέσα στον Μάιο αναμένονται στην Ελλάδα οι νέες σειρές Bravia της Sony, οι οποίες περιλαμβάνουν 7 μοντέλα Ultra HD και 14 με ανάλυση Full HD. Ολες οι TV ενσωματώνουν έναν εξελιγμένο επεξεργαστή εικόνας, ώστε να αναβαθμίζουν το οπτικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την πηγή του υλικού, ενώ έχουν βελτιωμένο ντιζάιν και ηχεία νέας «γενιάς», για καθηλωτικό ήχο. Οι τηλεοράσεις βασίζονται στην τεχνολογία Triluminos Display της ιαπωνικής εταιρείας, χάρις στην οποία μπορούν να αποδίδουν με αξιοπιστία ακόμη και τις πιο απαιτητικές αποχρώσεις. Τέλος, στις σειρές X95, X9, X85, W95 η Sony έχει χρησιμοποιήσει X-tended Dynamic Range PRO, η οποία απογειώνει την αντίθεση.

AOC

Οθόνη για απαιτήσεις υψηλής ποιότητας

Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα MHL και Miracast, η καινούργια οθόνη i2473Pwy της AOC δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ή ενσύρματης σύνδεσης «έξυπνων» συσκευών, για να αναπαράγει μουσική, εικόνες και βίντεο. Η 23,8'' οθόνη έχει πάνελ IPS, υποστηρίζει ανάλυση Full HD και ενσωματώνει ένα σετ

ισχυρών (7 watt) ηχείων ONKY, υψηλής ποιότητας.

LENOVO

Ταμπλέτα με πολλά «υπέρ»

Το Α10 συγκαταλέγεται στη νέα «οικογένεια» ταμπλετών A-Series που θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα η Lenovo. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 1GB, το tablet υπόσχεται κορυφαία εμπειρία θέασης βίντεο, καθώς είναι εφοδιασμένο με οθόνη 10,1 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και δύο ηχεία με σύστημα Dolby.

TOSHIBA

Υπερυψηλής ευκρίνειας φορητός

Ο Satellite P50t είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Toshiba με οθόνη υπερυψηλής ευκρίνειας (Ultra HD), με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός για τους λάτρεις των πολυμέσων και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη φωτογραφία ή το βίντεο. Η 15,6 ιντσών οθόνη υποστηρίζει επίσης αφή 10 σημείων, ενώ διαθέτει ChromaTune και πιστοποίηση Technicolor Color Certified, για να αποδίδει κάθε χρώμα με ακρίβεια. Το notebook έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7 τέταρτης γενιάς και κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 M265X γραφικά, ώστε να αντεπεξέρχεται άνετα στα απαιτητικά προγράμματα και γραφικά.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos