×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τα 12 γήπεδα του Μουντιάλ στη Βραζιλία από το Google Street View

11 Ιουνίου 2014 10:10

Αν πάτε στη Βραζιλία, θα τα δείτε από κοντά. Αν δεν πάτε όμως, ήρθε η ώρα να δείτε τα 12 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες από την άνεση του καναπέ σας.

Η Google παρουσίασε τα 12 γήπεδα μέσα από την υπηρεσία Google Street View.

Παράλληλα με τα γήπεδα οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στους δρόμους και να δουν τους διάσημους ζωγραφισμένους δρόμους των βραζιλιάνικων πόλεων.

Το Google Street View σου επιτρέπει να δεις φωτογραφίες από τους δρόμους και τις γειτονιές.

Η Google πρόσφατα εγκαινίασε σήμερα το Street View για την Ελλάδα. Οι χρήστες του διαδικτύου ανά τον κόσμο μπορούν πλέον μέσω των Χαρτών Google να απολαμβάνουν ακριβείς εικονικές περιηγήσεις στη χώρα μας, με εικόνες από κάμερες 360°, να επωφελούνται από νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, και να προγραμματίζουν τις καθημερινές τους συναντήσεις, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια τους.

Η εφαρμογή Google Street View μπορεί να ενσωματώνεται σε ιστοσελίδες επιχειρήσεων, και να προβάλλει τουριστικά αξιοθέατα.

Η Ελλάδα γίνεται η 56η χώρα που εισέρχεται στο Street View, καθώς η ευρύτατα δημοφιλής εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε 55 χώρες παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν εικονικά μια γειτονιά μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου.

Είναι επίσης διαθέσιμο στο Google Earth αλλά και στους Google Χάρτες για κινητό τηλέφωνο.

Δείτε όλα τα γήπεδα εδώ.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos