Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου με θέμα που αφορά στην εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν δύο συνεχόμενα δημοτικά συμβούλια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Γαρδέρης Σταμάτιος, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, συναντήθηκε με τους Δημάρχους Κέας και Λαυρίου, όπου συζητήθηκε η συνεργασία των Δήμων σε ποικίλους τομείς. Συγκεκριμένα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω του καιρού αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα στους δρόμους της Σίφνου & στην Κιβωτό των Χριστουγέννων".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 14:04

Διαφάνεια στην Πράξη

Οι επερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν λόγω των συνταγματικών προθεσμιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 14:00

Έγκριση ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βραδινός επισκέπτης της Πλάκας βλέπει τις αδυναμίες της καλύτερα. Τι της λείπει, τι την φορτώνει αλλά και τι αλλάζει σ' αυτήν. Ρημαγμένα κλειστά νεοκλασικά, υπηρεσίες που ενισχύουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eπιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, η ταυτοποίηση της σορού του δεύτερου Έλληνα που έχασε τη ζωή του στο πλοίο Norman Atlantic. Συνολικά έχουν διασωθεί 181 Έλληνες σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση από το Υπ. Ναυτιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη φράση «Έφτασε η μεγάλη στιγμή, κύριε πρωθυπουργέ» υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συναντάται αυτή τη στιγμή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos