Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Τη Φολέγανδρο μέσω ενδιάμεσου σταθμού στην Πάρο, επισκέφθηκε στις 27 και 28/11 ο Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στην συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2015, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον Προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2016, καθώς και το Τεχνικό Πρόγραμμα - Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (ΟΠΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το θλιβερό θέαμα ενός νεκρού δελφινιού αντίκρισαν το Σάββατο το απόγευμα μέλη του Συλλόγου "Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου" στην παραλία του Αγίου Προκοπίου Νάξου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού ήταν χθες ένα από τα κύρια θέματα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στη σύσκεψη με πρόταση για τη συγκρότηση δύο διακομματικών επιτροπών, η μία για το ασφαλιστικό και η άλλη για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βολές κατά της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε μετά το «ναυάγιο» του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών όπου κυριάρχησε η έντονη κόντρα για το ασφαλιστικό,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ιέρεια του μεταμοντέρνου χορού. Δεν θα ήταν υπερβολή να δίναμε αυτό τον τίτλο στην Αμερικανίδα χορεύτρια και χορογράφο Λουσίντα Τσάιλντς (Lucinda Childs), η οποία αποτελεί μύθο στον χώρο του σύγχρονου χορού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ανατριχιαστική στιγμή τηςδολοφονίας του γνωστού Κούρδου δικηγόρου και ακτιβιστή, Ταχίρ Ελτσί, στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, κατέγραψαν βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανελέητο σφυροκόπημα από αέρος, θαλάσσης και εδάφους των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και άλλων ομάδων που δρουν εντός της Συρίας, πυροδότησαν οι εξελίξεις στο Παρίσι και στις ρωσοτουρκικές σχέσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 14:42

Τριπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν. Πάρου 77, 75χρονη, 44χρονος και 77χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos