Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Συνάντηση εργασίας και διαβούλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και των επαγγελματικών φορέων της Σύρου, σχετικά με το μέλλον του νησιού και τις απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Δυνατή ήταν η παρουσία της Πάρου στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11-11-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρείς ημεδαποί ηλικίας 36,37 και 37 ετών και ένας 40χρονος υπήκοος Ουκρανίας, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε κατοικία 59χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα του Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 72χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από το πρωί η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από 6 μήνες έως και 17 χρόνια φέρνουν οι αλλαγές στο Aσφαλιστικό στο Δημόσιο. Ωστόσο δεν επηρεάζονται 8 κατηγορίες εργαζομένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα κλικ κάνουν πλέον οι Ελληνες, που την τελευταία πενταετία (2010-2015) έχουν αυξήσει κατά 46,8% την πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι τους, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τη σημαντική ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρέμβαση έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κρ. Λαγκάρντ για το Προσφυγικό, χωρίς καμία αναφορά στην Ελλάδα, ζητώντας όμως την ίδια στιγμή από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου να πράξουν περισσότερα για το ζήτημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ενώ οι ηγέτες της Γηραιάς Ηπείρου αναζητούν, συσκεπτόμενοι από τη Μάλτα όπου βρίσκονται, εκείνες τις χρυσές τομές που θα τους επιτρέψουν να διαμορφώσουν κοινό μέτωπο απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα όπως είναι το προσφυγικό, την ίδια ώρα πίσω στην ενωμένη Ευρώπη το μέτωπο διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, με τα κράτη-μέλη να περιχαρακώνονται πίσω από «ανθρωπιστικούς φράχτες» και «προσωρινά φυσικά εμπόδια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos