Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''HELLENIC HIGHSPEED'' Ν.Π. 12331 ότι μετά τον απόπλου από τον λιμένα ν. Κύθνου με προορισμό τον λιμένα ν. Σύρου, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στο σύστημα πρόωσης της δεξιάς κύριας μηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 22:27

Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα της Γιάννας Αγγελοπούλου - «Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε», τονίζει - Ξεκίνησε το διαδικτυακό ταξίδι του και ο ιστότοπος της Επιτροπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προοπτική για τις μεταφορικές συνθήκες των νησιών και την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων, χαρακτήρισε τη επικείμενη δρομολόγηση υδροπλάνων, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση των αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών (υδατοδρομίων).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γυρίσματα της νέας, μικρού μήκους ταινίας του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, έγιναν υπό άκρα μυστικότητα στην Τήνο κατά τις προηγούμενες μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής (07.02.2020) μετά από πληροφορίες για άνδρα που έπεσε από πλοίο κοντά στη νησίδα Πάτροκλος, ανοιχτά του Σουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 20:17

Δυναμική εκκίνηση για την 15η HORECA 2020

Δυναμικό παρών έδωσαν για 15η συνεχόμενη χρονιά οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της HORECA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 480 και πλέον συστατικά της Cannabis Sativa L., τα 100 περίπου της Σπιρουλίνας, τα 180 του Ιπποφαούς και τα 240 συστατικά και πλέον της Αλόης, μας κάνουν ένα σύνολο 1.000 και πλέον θρεπτικών συστατικών στη υπηρεσία του οργανισμού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μην ακούς τον γιατρό, σε καμία περίπτωση μην του δώσεις tamiflu» έγραψαν άσχετοι σε διάφορα γκρουπ αντιεμβολιαστών, παρασέρνοντας την μητέρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Πάρου, καλεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. όλους τους πολίτες στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» προκειμένου να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos