Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 - Psts.gr

«Πόρτα» έριξε ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, στην πρόθεση εταιρείας να δωρίσει 10.000 χειρουργικές μάσκες στο Κ.Υ. του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομ Χανκς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από το 1974.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορισμένα άρθρα απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να «βλέπουν» πίσω από τις γραμμές , να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς και να βγάζουν τα ανάλογα συμπεράσματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ευχάριστη «ταξιδιάρικη» έκπληξη περίμενε όσους έκαναν τη βόλτα τους στο λιμανάκι της Νάουσας, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για ενδεχόμενη μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάση των μαθηματικών μας εκτιμήσεων είχαμε συνολικό ποσοστό κρουσμάτων κάτω από 1% του πληθυσμού, είπε επίσης ο λοιμωξιολόγος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 10 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.892 , ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Γερμανοί το αποκαλούν «Klassiker». Είναι, όντως, των τελευταίων ετών, το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Bundesliga.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 25-05-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα σε τμήμα του αιγιαλού ξύλινη κατασκευή, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos