Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Ο θαυμαστός, καινούριος κόσμος του διαδικτύου μπήκε στη ζωή μας ταχύτατα. Δελεαστικός, προσφέρει μεγάλο βαθμό αμεσότητας και ευκολίας στη διακίνηση πληροφοριών, γοητεύει τους χρήστες και τους παρασύρει στη «δίνη» μιας επιφαινόμενης ελευθεριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

{Υπότιτλος} Ξεκίνησε ο νέος κύκλος του προγράμματος World of Difference, που εμπνέει τους νέους να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να αλλάξουν τον κόσμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 18:01

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με  "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Merck ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ζητήσει μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες επείγουσα άδεια από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για το πρώτο αντι-ιικό χάπι κατά της Covid-19, το οποίο, όπως έδειξε η κλινική δοκιμή του φάσης 3, μειώνει στο μισό τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.636 , εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με θέμα «Αεροδρόμιο: Ενημέρωση, εξελίξεις, αποφάσεις».
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την  Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos