Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Με το «βλέμμα» στραμμένο στις αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις στοχευμένες δράσεις προβολής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε με ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ολόψυχα περαστικά» στην Ντόρα Μπακογιάννη, για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, εύχεται με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλήματα με την πρόσβαση στο Netflix είχαν χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας ανά τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σπουδαία ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Youfly Radio και το DeliClassic, όπου μίλησε με τον Παύλο Αγιαννίδη σε μία εφ’όλης της ύλης συζήτηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέντε περίπου μήνες πριν, στους κατοίκους των νησιών της χώρας μας δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson κατά της λοίμωξης Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aποτελέσματα Παριανών ομάδων σε όλες τις κατηγορίες ποδοσφαίρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διευρύνεται ο κατάλογος των αδικημάτων για τα οποία δεν χορηγείται διαβατήριο, με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos