Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Στην παράδοση της Πάρου, η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας, σαράντα ημέρες μετά το Πάσχα, γιορταζόταν με ξεχωριστό τρόπο, απηχώντας τη θαλασσινή και αγροτοποιμενική ζωή του τόπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό Grand Slam έσβησε για τη Μαρία Σάκκαρη που έδωσε σπουδαία μάχη σε ένα ματς- θρίλερ στο τελευταίο σετ - Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 παρόλο που είχε σημαντικό προβάδισμα και στα τρία σετ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος και η σαφέστερα καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στη χώρα, επιτρέπουν μέτρα χαλάρωσης και επανόδου σε μια σχετική κανονικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 19:40

Νέες; διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την βράβευσή της με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2021 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της απεργίας απόψε το βράδυ Πέμπτη 10 Ιουνίου θα πραγματποιηθούν έκτακτα δρομολόγια από τον Πειραιά προς τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτική λίστα για το πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 781, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Στέφανος Μαροχαλάκης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα ταξιδιωτική προσφορά για πολίτες και κατοίκους του Κατάρ που θέλουν να ανακαλύψουν τη γοητεία της Πάρου μαζί με της Μυκόνου αλλά και της Σαντορίνης εγκαινίασε η Qatar Airways Holidays ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, μέλος του κρατικού ομίλου Qatar Airways.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos